Gyümölcs és zöldség levek

Rólunk

Egyre több emberben fogalmazódik meg az igény arra, hogy közvetlenül a termelőtől, biztonságos forrásból vásárolhassa meg élelmiszerét, természetes eredetű nyersanyagokat, háztáji, kiskerti termesztésből, vagy ezen nyersanyagokból hagyományos receptek alapján, lehetőleg vegyszermentesen feldolgozott élelmiszereket.

 

Ezt az igényt kielégítendő, a Közösségi Termelői Program keretein belül, személyesen megismerhetjük a termelőket és igény szerinti rendszerességel házhoz visszük a piacot.

 

Ez a tevékenység lehetőségek teremt a kis- és őstermelők, falusi közösségek jövedelemviszonyainak kedvezőbbé tételére, mivel a termékek teljes ellenértékét saját maga realizálhatja, nem tevődik rá a kereskedelem többletköltsége.

Fogd & Vidd
Igazi, édes földi eper
Főzz háztáji hozzávalókból!
Csatlakozott a Mozgó Piac Programhoz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 
 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Program fontosságát felismerve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara csatlakozott Programunkhoz. Közös céljainkat elősegítendő, felkarolva tevékenységünket, a NAK is támogatásáról biztosította a Mozgó Piacot.

 

Az első a NAK együttműködésével megtartott piac, Budapesten a Fehérvári úti BFI irodaházban kerül megrendezésre. A Mozgó Piac június 26-án 8-14 óra között várja az érdeklődőket és a vásárlókat, az ünnepélyes megnyitó 10 órakor veszi kezdetét.

 

TUDJ MEG TÖBBET A PROGRAMRÓL!

 

Nézd meg a riportot, mely a Zöld övezet című műsorban készült.

PÉCSRE IS ELJUTOTT A MOZGÓ PIAC!

 

A Pécs Tv Pont Ma című műsorának vendégei voltunk

Az Echo TV GAZDA FÓRUM című műsorában a Mozgó Piac

 

A felvétel a BFI irodaházban készült, ahol minden hónap második szerdáján várnak Titeket  a termelők!

Mit jelent az organikus?

 

A görög eredetű „bio”, „öko” és az „organikus” szavak arra a mezőgazdasági rendszerre utalnak, amely kizárólag természetes technológiákat használ ahhoz, hogy egészséges és tápanyagokban gazdag készítményeket állítson elő.

 

Friss és Olcsó

Szereted mikor a zöldségnek és a gyümölcsnek "igazi" íze van? Nincs időd kimenni a piacra? Szeretnél egészségesen és lehetőleg vegyszermentesen étkezni? 

​Szólj nekünk! Ha a kollégák is így éreznek, mi megszervezzük a termelői piacot hozzátok!

Tel: +36 20 997 4084
E-mail: termeloiprogram@gmail.com

  • w-facebook
  • w-googleplus

TEGYÜNK KÖZÖSEN A TERMELŐKÉRT!

 

Fenntarthatóság

Társadalmi felelősségvállalás

Helyi termékek

Organikus és friss

Versenyképes ár

Kiváló minőség

Egyedi ízvilág

Gyors linkek
 

© 2014 Közösségi Termelői Program