Gyakran ismételt kérdések?

 

 

Hogyan lehet résztvenni a programban?
 
 A programban való részvétel feltétele egy együttműködési megállapodás aláírása, melyet a Programra jelentkező termelőknek elektronikusan megküldünk. Igény esetén (email elérhetőség hiányában) lehetőség van az eseményt megelőzően akár papír alapon is megismerni a megállapodás részleteit.  
 
Milyen előnyökkel jár a Programban való részvétel?

 

A programban való részvétel számos előnnyel jár:

 

Szervezett körülmények között, időjárástól  és évszaktól függetlenül, fedett helyen tudnak értékesíteni egész Magyarország területén.

 

A megtermelt áru értékesítése nem a szokásos hétvégi napokra korlátozódik, hanem eloszlik a hét folyamán.

 

Megvalósul a kereslet igénye szerinti termelés (előrendelési lehetőség).

 

Marketing támogatás a Közösségi Termelői Program részéről.

 

Média megjelenésekben való ingyenes résztvétel.

 

Időszakos kiadványokban, brossúrákban való bemutatkozási lehetőség.

 

Partnereink által biztosított kedvezmények igénybevételének lehetősége (pl. kedvezményes üdülési ajánlatok, gazdabolt kedvezmény).

 

 

 

Hogyan történik a regisztráció?

 

A regisztráció írásos formában történik, kérjük küldjön emailt előzetesen jelezve,  hogy melyik időpont és helyszín amire jelentkezik és pontosan milyen terméket szeretne értékesíteni (átfedések elkerülése végett).

Ezután szabad helyek függvényében visszaigazoljuk részvételi szándékát.

 

Meddig és hogyan kell jeleznem a részvételi szándékomat?

 

A piacot megelöző 6. nap 17.00-ig elektronikus levél formájában, írásban kell jelentkezni az adott helyre és napra, tehát majdnem egy héttel előtte jelentkezni kell.

 

 

Mekkora területen lehet értékesíteni? Tudnak asztalt biztosítani, vagy vinni kell?

 

Az értékesítési terület helyszínenként változik, de általánosságban elmondható, hogy  termelőnként 1,5 méter biztosan mindenhol rendelkezésre áll. Kérjük előzetesen tájékozódjon kollégáinknál  az adott helyszínt illetően. 

 

 

Milyen napokra és mely órákra esik a kitelepülés? Mennyivel előre lehet tudni? 

 

A mozgó piacot hétköznapokra terveztük, átlag 3 óras értékesítési lehetőséggel, ami azt jelenti, hogy egy nap akár délelőtt és délutan is különböző helyszíneken értekesíthet.

A helyszínek és az időpontok a honlapunkon és a facebook oldalunkon kerülnek feltűntetésre, illetve az új helyszínekre vonatkozóan körlevélben is értesítjük Programban résztvevő Partnereinket.

 

 

Kötelező mindig minden kitelepülésen részt venni, vagy lehet alkalmaként is menni?

 

A mozgó piac egy lehetőség, nem kötelező minden eseményen részt venni, csak előzetesen jelezni kell, hogy melyik időpont amire szeretne jönni. Ezután szabad helyek függvényében visszaigazoljuk részvételi szándékát.

 

Mennyi a részvételi díj összege?

 

A részvételi díj összege  kedvezményes 2000 Ft +Áfa / alkalom ,melyet a helyszínen kell kifizetni.  

 

 

Van-e bármiféle kötelezettségem, ha csatlakozok a programhoz?
 

Ahogy írtuk, a Programban való részvétel számos előnnyel jár, azonban ehhez némi kötelezettség is kapcsolódik.

   

A Programban való részvétel az alábbi kötelezettségeket vonja maga után:

-a jelentkezést követő adott helyszínre és napra vonatkozó megjelenési kötelezettség

-helypénz fizetési kötelezettség 

 

Körülbelül hány árus értékesít egy esemény alkalmával, egy termékkörből hány termelő értékesíthet?
 

Az árusok száma a rendelkezésre bocsátott helyek függvénye, de átlag 10-15 árust szervezünk alkalmanként, az igényeknek megfelelő termékekkel.( Bio, organikus és hagyományos termesztésű zöldség-gyümölcs, gyógynövény, fűszernövény, csírák, tejtermékek, húskészitmények, lekvárok, szörpök, méz, pékaru, olajok, ecetek, tinktúrák... stb, mely az iroda igénye szerint változik) Igyekszünk az átfedések elkerülése érdekében egy termékkörből csak egy- két termelőt hívni.

 

 

Hány órakor kezdődnek a rendezvények?

 

A mozgó piacot hétköznapokra terveztük, átlag 3 óras értékesítési lehetőséggel, ami azt jelenti, hogy egy nap akár délelőtt és délután is különböző helyszíneken értekesíthet.

A pontos időpont helyszínenként változik. Kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

 

Biztosítanak -e áramot és parkolóhelyet?
 

Áramot a Programban résztvevő Partnerek általában biztosítanak, viszont ez a rendelkezésre álló kapacitás és hely függvényében helyszínenként eltérő lehet. Jelentkezésük folyamán ,kérjük mindig jelöljék meg áram igényüket és előzetesen tájékozódjanak kollégáinknál a lehetőségekről.

Parkolóhelyet a be- és kipakolás esetén minden esetben biztosítunk, de nem minden helyszínen tudunk az egész kitelepülés ideje alatt parkolóhelyet biztosítani.